God vennskap og naboar (tekten A2- B1)
Alle mine søsken er borte for meg og dei bur i forskjellige land, og derfor meiner eg at det viktigaste i livet mitt er å ha gode vennskap og naboar. 

Vi budde i Libanon før vi kom til Noreg, og vi trefte ein ny nabo som budde framfor vår leilegheit. Etterpå gjekk vi på besøk til  kvarandre. 

Yathrib er libanesisk, lærar, og har ein son og ei jente. Vi tok kontakt med kvarandre, og viss ho måtte jobbe ekstra, passa eg på barna hennar i huset hennar. Ho hjelpte meg mykje då eg trong hjelp.

Det var så kjekt, og eg følte ikkje meg fremmedgjort der. Den kvelden før reisa gråt eg og ho mykje på grunn av vår avstand frå kvarandre. Så reiste eg og mannen min saman med fly til Noreg.

På flyplassen såg vi ei kvinne som bar sonen sin ved siden av mannen sin og den eldste sonen. Når vi venta på flyet, begynte vi å snakke med dei. Vi presenterte oss for kvarandre, og dei heiter Hala og Hilal.

Dei er våre beste vennar, og vi liker å møte kvarandre. Då vi kom til Noreg, budde vi i ei leilegheit, og vi hadde ein nabo frå Eritrea som heiter HaijrDette var første gang vi møtte kvinna derfrå. 

Ho budde med sonen sin, og eg var trist då ho flyta ut til ny leilegheit. Vi er heldige å ha ei norsk dame som heiter Anne, og ho har hjelpt oss til å snakke betre norsk.

Vi kan ikkje leve utan vennar. Det er som fisk utan vatn!         

Følg oss på sosiale nettsider

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »
error: Content is protected !!
WhatsApp chat
%d bloggere liker dette: