Nettverk er viktig (A2- B1)

Det er mange som skaffar seg jobb via nokon dei kjenner. Dei bruker nettverket sitt. Alle kan skaffe seg eit nettverk.Tenk på Gul. Ho kjente Renate, som visste at Gul var flink til å sy.Renate kjente ei dame som jobba i ein klesbutikk. Butikken trong ein ein skreddar, og Renate kunne kople Gul med klesbutikken. Det er dette som enettverk.Nokon veit kven du er, og kan framsnakk deg til nokon som treng arbeidskraft, eller fortelje om ein ledig jobb som dei trur passar for deg. No blir alle som kjøper tenester hos Gul, ein del av nettverkethennar. Dei kan anbefale henne til andre som treng hjelp med å få lagt opp ei bukse, sydd i ein Knapp i ei skjorte eller reparert eit hol i ei jakke. Nettverket hennar veks. Eg håper at systova til Gul vert ein suksess, og at mange drar til henne når dei treng saumhjelp.

Følg oss på sosiale nettsider

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »
error: Content is protected !!
WhatsApp chat
%d bloggere liker dette: