Slik steiker du perfekt biff! (A2-B1)

Trikset er ikkje å steikje Biffen i panna, men bruke steikeomnen og

samtidig utnytte restvarmen i kjøtet maksimalt. På denne måten

bevarer du all safta i kjøtet, som vil bli like saftig og smakfullt som på

restauranten. Set omnen på 200 gradar, og set steikeplata på høg

varme.



Før du legg biffane i omnen må du steike dei i stekepanna og

gi dei ei god steikeskorpe. Det smaker best, og ser mest delikat ut.

Salt, pepre og krydre biffane etter eigen smak. Bruk godt med smør,

og brune biffane på kva side. Deretter legg du biffane i ei eldest form

og set dei inn i omnen i cirka sju minutt. Så tek du dei ut, og lèt dei

kvile i forma i 30 minutt under folie. No blir kjøtt sakte klart i sin eigen

varme, samtidig som vi beheld all safta inne i kjøtet. Etter 30 minutt

tek du av folien og set biffane inn igjen i sju minutt til.

Biffane er klare, og perfekte.

Følg oss på sosiale nettsider

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »
WhatsApp chat
%d bloggere liker dette: